13. Mar 2023

Preglej vse novice

Pomladno-poletna MEDITATIVNO-GIBALNA JUTRA v Botaničnem vrtu Sežana

Vabljeni v Botanični vrt Sežana na pomladno-poletna

MEDITATIVNO-GIBALNA JUTRA 

med ptičjim petjem in z roso na stopalih

 

Ko se povežemo z naravo, se povežemo s seboj…, zato vabljeni v soboto, 1.4.2023, med 7. in 8. uro, da brezplačno preizkusite blagodejnosti meditativnih juter, ki bodo v vrtu potekala vse do konca junija…

 

Zdravilna moč ceder, opojnost rožnih vonjav in misterij davnega časa so blagoslovi Botaničnega vrta Sežana ob vili Mirasasso, ki nas s čaščenjem najlepšega letnega časa, božanstva matere Narave ter Enosti našega telesa in duha vabi na pomladna in zgodnje poletna meditativno – gibalna jutra, ki jih bo vodila Anja Sterle, naturopatinja in inštruktorica dinamične meditacije Kinergy.

 

Od začetka aprila do konca junija, vsak četrtek pred pričetkom delovnega dne in vsako soboto za sproščen zaključek tedna, bo jutranjo svežino moč vdahniti z gibanjem v naravi, ki bo združevalo elemente Qi gonga, Tai chija, različnih meditacij in ostalih praks za obuditev in ohranitev naravno-senzoričnega zavedanja.

 

Vabljeni k doživetju meditativno umirjenega, a budnega stanja, ki ga bodo podprle vse danosti tega plemenitega mestnega kotička. Dovolite jutru, da tlakuje vaš dan, prevzemite navade zdravih in uspešnih ljudi, ki nosijo zavest o energijskih doprinosih sončnega vzhoda – z vadbo za dvig vitalnosti, budnosti, kreativnosti in lahkotne umirjenosti, hkrati pa tudi preventive, regeneracije in zdravljenja.

 

SOBOTE ali ČETRTKI ali IZMENIČNO 15,00 € na osebo na posamezno udeležbo 
4-kratna udeležba – 10 % popust 54,00 € na osebo (13,50 € na osebo na posamezno 4-kratno udeležbo)
8-kratna udeležba – 15 % popust 102,00 € na osebo (12,75 € na osebo na posamezno 8-kratno udeležbo)
12-kratna udeležba – 20 % popust 144,00 € na osebo (12,00 € na osebo na posamezno 12-kratno udeležbo)
vsaka nadaljnja udeležba po zakupu paketa 12-kratne udeležbe – 20 % popust 12,00 € na osebo na vsako nadaljnjo udeležbo

Vse cene vključujejo 22 % DDV.

Prijave in plačilo: Vnaprejšnje prijave niso potrebne, vnaprejšnje plačilo pa se izvede le ob zakupu večkratnih udeležb.

Prisrčno vabljeni.

Več info: info@vrtsezana.si / 065 556 846